Dje, në rrugën “Emin Lati” në SKenderaj me datë 02.06.2022 në ora 01:08 është arrestuar i dyshuari mashkull pasi qe ka penguar dhe fyer personat zyrtar në kryreje të detyres zyrtare, shkruan Skenderaj Press

I arrestuar gjatë kryerjes së alkool-testit i dyshuari ka rezultuar se është nën ndikim të alkoolit 1.45 promila.

Pas intervistimit i dyshuari me vendim të prokurorit lirohet në procedurë të rregullt.

Rasti nën hetime./

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *