Ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu ka njoftuar që bashkë me Presidencën kanë mbjellur deri me tani 848,106 fidane të reja.

Ajo çka bie në sy është që në listen e publikuar të komunave me numrin e fidaneve të mbjellura nuk shihet komuna e Skenderajt askund.

A është bërë kjo me qëllim apo çfarë ka ngjarë në të vertetë ne presim përgjigje nga Ministria dhe Presidenca, shkruan RTV Okarina.

Postimi i plotë i Ministrit Aliu:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *