Më pas Presidentja Osmani dhe Gjenerallejtënant Jashari së bashku vizituan Shtabin e Përgjithshëm të Forcës së Sigurisë ku u pritën nga stafi i lartë i FSK-së.

Presidentes Osmani iu prezantuan gjendja e përgjithshme, situata e sigurisë, operacionet, kapacitetet, bashkëpunimi ndërkombëtar ushtarak si dhe planifikimet e Forcës së Sigurisë së Kosovës.

Presidentja gjithashtu pati mundësinë të diskutojë më afër me komandantin e FSK-së rreth nevojave të FSK-së dhe ofroi mbështetjen e saj për zhvillimet e FSK-së dhe zbatimin e Planit Gjithëpërfshirës të Tranzicionit.

Në fund, Presidentja Osmani dhe Gjenerallejtënant Jashari drekuan së bashku me kadetë, ushtarë, nënoficerë dhe oficerë të FSK-së ku patën mundësi të bisedojnë rreth sfidave dhe mirëqenies së tyre si ushtarakë të Ushtrisë së Kosovës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *