Dita e çlirimit të Drenasit/ Qyteti merr këtë pamje të bukur [Foto]

Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport në Komunën e Drenasit, në prag të përvjetorit të Çlirimit të Drenasit ka bërë përgatitjet e nevojshme për shënimin e kësaj date me rëndësi për qytetarët.

Qyteti është dekoruar me flamuj të Kosovës, Kombëtar dhe atë me emblemë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Gjithashtu, billborde në rrugët më të frekuentuara të qytetit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *