Një aksident trafiku ka ndodhur mëngjesin e sotëm në magjistralen Mitrovicë – Skenderaj, saktësisht në fshatin Klinë e Epërme e Skenderajt, raporton Skenderaj Press.

Në aksident është përfshirë një veturë e policisë dhe një veturë private.

Një aksident trafiku ka ndodhur mëngjesin e sotëm në magjistralen Mitrovicë – Skenderaj, saktësisht në fshatin Klinë e Epërme e Skenderajt, raporton Skenderaj Press.

Në aksident është përfshirë një veturë e policisë dhe një veturë private.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *