Një aksident i rëndë ka ndodhur në rrugën Skenderaj – Mitrovicë përkatësisht në fshatin Lushtë të Mitrovicës, raporton 02press.

Aksidenti i ndodhur mes veturës dhe autubusit përfundoj me fatalitet, me ç’rast vdiq një person. Ai është Deli Dedia.

Vdekjen e kanë konfirmuar familjarët e të ndjerit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *