Në fshatin Likofc të Skenderajit ka ndodhur një aksident trafiku.

Në këtë aksident u përfshinë dy veutra.

Në vendin e ngjarjes kanë dalur njësitet relevante mjekësore dhe të policisë.

Akoma nuk dihet se sa të lënduar ka nga ky aksident.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *