Ka ndërruar jetë në moshe të re, Naser Idrizaj nga fshati Kotorr i Komunës së Skenderajt, shkruan.

Lajmin për vdekjen e Naserit e kanë dhënë familjarët e tij përmes rrjetit social “facebook”.

Varrimi i të ndjerit bëhet sot me 09.07.2022 ne ora 17:00 , në varrezat e fshatit Kotorr.

Njoftimi i plotë:

NJOFTIM

Me dhimbje dhe pikëllim të thellë njoftojmë miqtë, dashamirët dhe farefisin se pas nje sëmundje të rëndë ndërroi jetë më i dashuri ynë Babai Naser (Rushit) Idrizaj

Ngushëllimet dhe e pamja mbahet në fshatin Radishevë, ndërsa varrimi i të ndjerit bëhet sot me 09.07.2022 ne ora 17:00 , në varrezat e fshatit Kotorr, Komuna e Skënderajit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *