Po fillon aktiviteti më i madh argëtues “Ditët e Diasporës – SKENDERAJ 2022”, me një program të jashtëzakonshëm, me këngëtarë të mirënjohur nga estrada jonë.

Një organizim i tillë njëmujor bëhet në shenjë nderimi dhe respekti ndaj bashkatdhetarëve tanë .

Ekskluzivisht DON XHONI, të premten (15 korrik) nga ora 21:00.

📍 Në Sheshin “Adem Jashari”.
MIRË SE VINI BASHKATDHETARË! ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *