Arsim Nuredini nga Skënderaj ka sjellur për herë të parë në Kosovë një veturë gjigante. Bëhet fjalë për BMW 8 të vitit 2022.

Përformanca e jashtëzakonshme, luksi magjepsës dhe një pamje e sigurt karakterizojnë M8 Competition Coupe.

Edicioni i ri i M8, i cili është i disponueshëm në tre versione të trupit, është veçanërisht i popullarizuar me shtesat e ngjyrave të jashtme dhe rrotat e aliazhit M. Mundësi shtesë për individualizimin e pamjes ofrohen nga M lights Shadow Line, të cilat janë të disponueshme për herë të parë për makinat luksoze sportive me performancë të lartë.

Me të gjitha mprehtësitë e saj, gjermanët pohojnë se M8 Competition i duhen vetëm 3.2 sekonda për sprintin 0-100 km/orë. Sidoqoftë, siç u theksua kohët e fundit gjatë ngjarjes në shtyp, M8 Competition është edhe më e shpejtë, me numrat që zbulojnë një sprint prej 2.88 sekondash në 100 km/orë.

Zona nën 3 sekonda është e rezervuar për makinat më ekskluzive të planetit, megjithëse mund të konfirmohet zyrtarisht që edhe kjo hyn tek ato.

Sa i përket motorit përgjegjës për prodhimin e 625 PS është 4.4 litra, twin-turbo V8 nga M5. Ndërsa është i lidhur me një sistem automatik të transmisionit me 8 shpejtësi dhe një sistem të zgjuar me të gjitha rrotat aktive që siguron sasi të mëdha tërheqjeje.

Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *