Ka vdekur papritmas vogëlushi kosovar Marsi Xhemaili.
Me pikëllim të thellë, njoftojmë farefisin, shokët dhe miqtë se sot me datë: 16 Korrik ka ndërruar jetë në mënyrë të pa pritur, më i dashuri ynë, djali jonë në moshën 2 veqare.
Marsi Xhemaili💙

Varrimi bëhet sot me datë: 16.07.22, me Ikindi ora 17:00, pranë varrezave të qytetit ne Gjilan
Shpirti i Marsit u prehtë në paqe
Të pikëlluar Familja Xhemaili

Të pamet bëhen ditën e diel,
Gjilan, Lagjja Dardania, rr.4/108 ( ish Rruga e 6-të)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *