Një aksident trafiku ka ndodhur sot në Korroticë afër vendit të quajtur “Kroni i Mbretit”, në këtë aksident të përfshira janë dy vetura.

Në vendin e ngjarjes, menjëher kan dalur Policia e trafikut dhe po merren me rastin.

Sipas një burimi të Drenica Sot, përveç dëmëve materiale, nuk ka të lënduar në njerëz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *