Biznesmeni Ekrem Nika, i biri i dëshmorit Abedin Nika nga Gllanasella e Drenasit, së bashku me veteranin e luftës, Hektor Beqiri, kanë vizituar krerët e UÇK-së që po gjykohen në Hagë, shkruan DrenicaOnline.

Nika e Beqiri janë biznesmen të suksesshëm në Gjermani por ata nuk e harrojnë të kaluarën dhe luftën e drejtë që bëri UÇK-ja.

Ata kanë postuar edhe një foto së bashku para qendrës së paraburgimit në Hagë pasi kanë kryer vizitën.

Nuk janë të rralla vizitat si kjo që ju bëhën çlirimtarëve që po mbahën në Hagë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *