Policia e Kosovës ka arrestuar një qytetar serb si shkak i thirrjeve nacionaliste gjatë manifestimit në Gazimestan të Obiliqit
Pas arrestimit, ai është dërguar në stacion policor. per mbajtje dhe eshte caktuar
Përveç provokimeve dhe thirrjeve nacionaliste, nuk ka pasur incidente tjera, ndërsa atje kanë qëndruar një numër i madh i policëve, me qëllim që të ruajnë rendin publik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *