Ish Komandanti i FSK-së,në një intervistë foli për arritjet dhe sfidat e Forcës së Sigurisë, ndërsa kishte një përgjigje të drejtpërdrejtë edhe për Serbinë që në muajt e fundit ka kër/cënuar disa herë për luftë.

Rrahman Rama tha se në mars do të nisen në mision e parë jashtë vendit, në Kuvajt krah për krah me ushtrinë amerikane.

“Dislokimi jashtë vendit me gardën e Iowa do të bëhet në mars. Tani do të jemi në Kuvajt. Ne jemi në proces të zbatimit të çështjeve teknike dhe presim që në mars ushtarët tanë të jenë krah për krah ushtrisë amerikane në Kuvajt. Ky është një lajmi madh për Kosovën. Një lloj shpagimi i asaj përkrahje që kemi pasur prej partnerëve tanë strategjikë që nga 1999-ta”.Të gatshëm për luftë, për të ruajtur paqen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *