Gjenerata 07/2022 përfundoi me sukses Kursin e Avancuar për Lider në Shkollën e Nënoficerëve të Komandës së Doktrinës dhe Stërvitjes.

Ky kurs është i bazuar në modelin e sistemit të edukimit amerikan për nënoficerë, dhe ka për qëllim përmirësimin e lidershipit, aftësitë teknike, ekspertizën taktike dhe përvojën e nevojshme për të udhëhequr skuadrën.Shumë urime të certifikuarëve e vazhdojmë drejtë sukseseve të radhës

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *