Policia e Kosovës është strukturuar me të gjitha njësitet e saja të nevojshme që i duhen një shteti.

Mirëpo, strukturën e këtij institucioni të sigurisë padyshim se e kompleton edhe një njësit i quajtur “NJSI”, i cili dallon prej njësive tjera përshkak të anëtarëve të saj të cilët janë trajnuar enkas për intervenime në rrezikshmëri të lartë.Më poshtë, aksione të papara të NJSI-së:

Njësia Speciale Intervenuese, e njohur më parë si FIT, është formuar në vitin 2006-2007 dhe e njëjta operon në gjithë territorin e RepublikësMë poshtë, aksione të papara të NJSI-së:Soti ju sjellim disa pamje nga kampin e NJSI-së ku edhe keni per te parë nga afër ushtrime e jashtëzakonshme që bëjnë pjesëtarët e saj.Më poshtë, aksione të papara të NJSI-së:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *