PFexhirije Pllana ka deklaruar për IndeksOnline se kanë pranuar një informacion se tre persona janë plagosur me armë zjarri në fshatin Baks të Skenderajt, ku njër nga ta ka vd,ekur.

Ajo tha se të gjitha njësitet policore ndodhën në vendin e ngjarjes dhe po merren me rastin.

mëson se konflilti nisi mes dy familjeve.ak më parë raportoi për një vrasje në fshatin Baks të Skenderajt dhe pagosjen e dy të tjerëve.Rasti tani është konfirmuar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *