Njësia Speciale Intervenuese e Policisë së Kosovës është e gatshme për çdo intervenim në ndihmë të qytetarëve.

Kjo njësi është e trajnuar dhe përgatitur që të intervenoj në operacionet e rrezikshmërisë së lartë, ku përfshihen intervenimet antiterroriste, për lirim dhe shpëtim të pengjeve etj.

Forcat e Operacioneve Speciale, kryesisht përbëhen nga grupe të vogla të njerëzve shumë të përgatitur të cilët janë të pajisur me a/rmatim dhe pajisje speciale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *