Grenellista shyptarë, a jeni si jeni? Krejt rahat shnosh? Grenelli në Beligrad ka dalë hapun me qëndrime të skajshme proserbe, që as A. Vuçiçi nuk kish mujtë me i thanë:

– akuzon Bashkimin Europian
– akuzon Albin Kurtin
– akuzon Angela Merkelin
– pajtohet me mosvendosjen e sankcioneve kundër Rusisë nga ana e Serbisë

– kërkon tërheqjen e KFOR-it nga Kosova

– nuk pajtohet me kushtin që mes Kosovës e Serbisë të ketë njohje të ndërsjellë
– akuzon «Zanin e Amerikës» për propagandë

-e përqafon dhe e puth koxha si nxehtë Brnabiqkën në aeroportin e Beligradit, nën përcjelljen e kangës së Richard s Moravu:

“Kërkenzi kikiriki evri dej?
Jes aj kërk.

Zhvakenzi bubllegume evri dej? Jes aj zhvak.”RICHARD S MORAVU.
Agim Morina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *