FSK-ja në Babaj të Bokës të komunës së Gjakovës, ku po mbahet ushtrimi fushor “Iron Support”.

Në këtë stërvitje është duke u bërë testimi i kapaciteteve të kompanisë mbështetëse të regjimentit të parë të këmbësorisë .

Ai vlerësoi lart angazhimin, vullnetin dhe profesionalizmin e ushtarakëve në realizimin e detyrave në këtë ushtrim fushor, ku po marrin pjesë 122 pjesëtarë me 35 automjete.“Vazhdojmë me testimin e kapaciteteve të Kompanisë Mbështetëse të Regjimentit të Parë të Këmbësorisë për Stërvitjen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *