Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar limitin për çmimet e derivative për 24 orët e ardhshme. Sipas vendimit, çmimi i naftës është 1.71, i benzinës 1.56 dhe gasit 0.78.

Më poshtë vendimi:

Një ditë më parë çmimi i naftë ishte 1.72 derisa benzina 1.58 cent. Ky tavan i çmimeve vlen për 24 orë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *