Ushtra eshte duke e rritet edhe numri i pjesëtarëve të kësaj force.

Një gjë të tillë e ka konfirmuar komandanti i Forcës së Sigurisë së Kosovës (FSK), i cili ka bërë me dije se ushtria e Kosovës do te ket rritje sipas standarteve

Ndërsa, te gjith ushtaret po tregojn gadishmeri dhe vullnet te lart
Janë dyqind e gjashtë femra që mbajnë të veshur uniformën e Forcës së Sigurisë së Kosovës. Prej tyre ka me grada kolonele, nënkolonele, majore, kapitene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *