Ne ditë vikendi Kryetari i Komunës se Skenderajt Fadil Nura, ka postuar fotografi nga Baja e Syriganes duke i shfaqur pamjet e mrekullueshme te natyres dhe monumenteve kulturore qe gjinden ne këte pjesë.

Postimi i plotë i tij:

Mirëmëngjesi 🌞
Nga kjo pamje e mrekullueshme e natyrës 🌱🍀 që rrallë mund të shfaqet diku tjetër përveç në kodrinat e Bajës, me burimin e pashtershëm të ujit të freskët e të pastër si loti💧, ku bashkëjetojnë kultura dhe tradita të ndryshme, ndërkohë që horizonti shfaq pamjen e Syriganës tej poshtë 🏞️, që ruan lashtësinë e monumenteve kulturore të qytetërimit të mëhershëm! 😊

May be an image of mountain, nature and sky

May be an image of nature

May be an image of mountain and nature

May be an image of outdoors and brick wall

May be an image of tree and nature

May be an image of mountain, nature and tree

May be an image of outdoors

May be an image of body of water, tree and nature

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *