Ushtrimet te cilat po i bën Ushtria e Kosoves jan te nivelit te lart me plan operativ te dhen nga instruktoret Amerikan

Ushtria e Kosoves po arrin me sukses qdo stervitje dhe qdo sfit ta kaloj fal punes te gjith stafit te Ushtris, por fal edhe gadishmeris se djmeve dhe vajzave te Kosoves

Ushtrimet qe po i bën Forca e siguris se kosoves jan
me standarte evropiane shiheni dhe do te bindeni, po ashtu jepni edhe ni mendim rreth Ushtris son

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *