Oficerët tanë na bënë krenar edhe në Kursin e Komisionimit, në Akademinë Ushtarake Mbretërore Sandhurst.

Toger Bajram Geci si instruktor dhe Nëntoger Art Gunga si kursant shkëlqyen përkrah kolegëve britanik dhe të vendeve partnere të saj.Sfidat gjatë këtij kursi intenziv mund t’i shihni edhe në këtë video të shkurtër.
Ju faleminderit #royalmilitaryacademysandhurst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *