Disa nacionalistë serbë kanë publikuar disa video dhe foto në rrjete sociale ku shihen në malet e sharrit në Prizren të “Liqeni i Gkolit”. Në pamjet e publikuara shihet derisa e heqin flamurin e Kosovës dhe e vendosin flamurin me mbishkrime “Kosova është Serbi”.

Në fotografitë e publikuara aty shihen disa serbë të tjerë me shkronjën “Z” simbol i Rusisë në Ukrainë.
Gazeta Newbron do të ju mbajë të informuar për detaje tjera..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *