Vjosa Osmani ishte deklaruar pro – Gjykatës Speciale në vitin 2014
madje edhe kishte thënë se ata që do të arrestohen do të janë Hashim Thaçi me rrethin e tij.

“Besim paska deklaru se Isa Mustafa mund të arrestohet. Si duket e ka ngatërru me kryetarin e tij, sepse për të dhe rrethin e tij është kriju Gjykata Speciale.” – ishte shprehur ajo.
Postimi i saj:

Besim paska deklaru se Isa Mustafa mund të arrestohet. Si duket e ka ngatërru me kryetarin e tij, sepse për të dhe rrethin e tij është kriju Gjykata Speciale.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *