Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Armend Zemaj, ka akuzuar Qeverinë se është futur në gjumë të thellë ndërkohë që rastet e fatalitetet me COVID-19 vazhdojnë të rriten.

Zemaj përmes një statusi në Facebook, ka shkruar se “demagogjia dhe shantazhi dëmtojnë të arriturat në menaxhimin e shëndetësisë dhe situatës pandemike”.

“Menaxhimi i sektorit të shëndetësisë do qasje proaktive dhe nuk mund të ketë sukses nga kolltukët, nga sheshet publike e as nga aeroplani. Respekt për profesionistët shëndetësorë të cilët përkundër gjendjes dhe injorimit nga MSH dhe Qeveria e mashtrimit ofrojnë përkujdesje të shkëlqyer shëndetësore”, ka shkruar ish-ministri i Shëndetësisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *