Djali i ish-kreut të Kuvendit të Kosovë, Jakup Krasniqi, Altini, martohet sot, shkruan Gazeta Infokus.

Lajmin e ka bërë të ditur kreu i OVL-UCK-së, Faton Klinaku.

Ai tha se njerëzit më të afërt duan që të marrin pjesë në këtë ngjarje të gëzueshme, por fati e deshi që Jakup Krasniqi të mos jetë në këtë mes, pasi që po përballet me një padrejtësi të madhe në Hagë.

“Shqiptarët, sipas traditës, gjithmonë dasmat i kanë bërë me prezencën e personave të familjes, farefisit dhe shoqërisë. Sot, Baca Jakup Krasniqi e marton djalin Altinin. Njerëzit më të afërt duan që të marrin pjesë në këtë ngjarje të gëzueshme, por fati e deshi që baca Jakup të mos jetë në këtë mes, sepse po përballet me një padrejtësi të madhe në Hagë. Urime Altin Krasniqi dhe Elizabetë Sylaj! U trashëgofshi!”, ka shkruar Klinaku në Facebook.

Ndryshe, djali i Kransiqit, Altini, ishte fejuar me Elizabetën para dy viteve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *