Ushtri të Ksovës.ajo po trajnohet dhe po paiset me mjete që i përkojnë një ushtrie.

Janë dhënë pamje gjatë manovrave të FSK-së ku janë përdorur mjetet e blinduara dhe është treguar rritja e kësaj force.

Aty shihen ushtarë të togave speciale duke u bërë gati e më pas edhe duke reaguar për të shpëtuar pengje,të cilat sipas zyrtarëve të FSK-së batalioni i reagimi të shpejtë ato janë të pajisura me mjete të blinduara dhe armë zjarri të standardeve të NATO-s.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *