Dihet se transformimi i FSK-së në Ushtri të Kosovës, krahas nevojës për shtimin e radhëve i cili do të arrij në 8 mijë trupa do të ketë edhe një sistem të avancuar të armatimeve konvencionale mbrojtëse. Ish-eprori i lartë UÇK-së, ka thënë se M1134 Stryker është një mjet i blinduar amerikan, mjeti ideal edhe për Ushtrinë e Kosovës dhe f atal për amrikun.

“M_1134 Stryker një mjet i blinduar amerikan i cili mund të lutfoj në çdo teren me çdo tank apo mjet ushtarak armik, a rmë ideale që do ishte e duhura për Ushtrinë e Kosovës”,Dihet se transformimi i FSK-së në Ushtri të Kosovës, krahas nevojës për shtimin e radhëve i cili do të arrij në 8 mijë trupa do të ketë edhe një sistem të avancuar të armatimeve konvencionale mbrojtëse. Ish-eprori i lartë UÇK-së, ka thënë se M1134 Stryker është një mjet i blinduar amerikan, mjeti ideal edhe për Ushtrinë e Kosovës dhe f atal për amrikun.

“M_1134 Stryker një mjet i blinduar amerikan i cili mund të lutfoj në çdo teren me çdo tank apo mjet ushtarak armik, a rmë ideale që do ishte e duhura për Ushtrinë e Kosovës”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *