Ku do qe shihet Ushtrija e kosoves te gjith kan ndjenja te forta per ta dhe gjithmon po rrespketohen nga qytetarete e kosoves pa dallim moshe dhe gjinie.

Ushtria po gezon nje rrespekt te madh ne vend, dhe besushmeri te madhe po thuajse te pa konkurent ne vend ne kete drejtizakonisht Ushtria Kishte disa ushtrime te perditshme meautomjetet e saj po gjat kalimit te rrugve shum qytetar u ndalen dhe duartrokiten kur i panë

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *