Nga shteti qe i dhuroj është njoftuar se ushtrisë së Kosov i janë shtuar 42 automjete ushtarake amerikane

Liria, shteti i pavarur dhe ushtria na japin identitetin dhe krenarinë
Një takim me komandantin e Forcës së Sigurisë së Kosovës, Ushtrisë së Kosovës i është shtuar një kontingjent prej 42 automjetesh ushtarake amerikane. Liria, shteti i pavarur dhe ushtria na japin identitetin dhe krenarinë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *