Ndiqni episodin e parë të emisionit #KallxoFORCA, për forcat tona pjesëmarrëse në Stërvitjen më të madhe të forcave amerikane me forcat aleate, ” Defender-Europe’21” të cilat ishin në nivel shumë të lartë.

Forcat tona në Stërvitjen e radhës “Defender-Europe’23” do të jenë në nivel edhe më të lartë.Përgëzime dhe mirënjohje për realizimin e shkëlqyeshëm të “Kallxo.com”.
Vazhdojmë me sukseset e radhës!

https://www.facebook.com/kallxo/videos/1266427924093335

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *