FSK tashme ka arritur shum suksese fal punes dhe angazhimit te madh te te gjith djemve dhe vajzave te kosoves qe po e jepin kontributit shum te madh per vendin dhe ushtrin e kosoves.

Te gjith e dim sa na ka mungu ushtria deri sa kemi qen nen serbin, por tashme e kemi ushtrin ton dhe shum te rinje dhe te reja kan vullnet per ti veshur uniformen e ushtris, fal kontributit brez pas brezi per te ardhur kjo dit qe sot e kemi ushtrin dhe policin ton.

Sa her qe shihen ushtria ne rruget e kosoves ose ne media te gjith qytetaret i mirpresin dhe kan dashuri per ushtrin, por se me qfar note i vlersoni nga 1 deri tek e 10 ushtrin e republikes se kosoves

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *