Ushtria e kosoves nuk po i ndal pregaditjet dhe po tregon aftesi te larta te cilat po i monitoron Amerika.

Pregaditjet qe po i ben Fsk eshte per tu admiruar, numri i ushtarve dita dites po rritet edhe me paisje dhe armatimi po furnizuhemi mjaftushme dhe jemi duke e ngritur kapacitetin qdo dit e me shum.

Perveq numrit qe jemi duke e rritur jemi duke i stervitur te gjith te rit dhe te rejat qe jan ushtar te pranuar dhe ata qe jan jan me aftesi fizike dhe psiqike per tu ambjentuar ne ushtri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *