Forca e Sigurisë së Kosovës çdo ditë rritet me kapacitetet e saj për të dëshmuar se është gati për sfida të reja. Vitin që lamë pas, FSK-serish ka treguar profesionalizëm të lartë, jo vetëm brenda Kosovës por edhe jashtë saj”,

“S’kam sesi të mos ndihem i nderuar dhe krenar, dhe nuk ka mënyrë më të mirë për të filluar vitin e ri”.

Kryeministri shtoi se FSK çdo ditë rritet me kapacitetet e saj, duke dëshmuar se është gati për përgjegjësi të reja.

“Në vitin që lamë pas FSK sërish ka treguar profesionalizëm të lartë. Një ndër sukseset më të larta është pjesëmarrja në Defender Europe ku ju treguat profesionalizëm së bashku me ushtarët e NATO-s dhe SHBA-ve. Sfida e radhës Defender Europe 2023 do të ju gjej edhe më mirë edhe më të përgatitur, jam i sigurt për suksesin tuaj edhe në këtë ushtrim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *