Ministria e Mbrojtjes ditë më parë ka njoftuar për tenderin e radhës.

Këtë herë dikasteri që udhëhiqet nga Armend Mehaj përmes prokurimit kërkon një operator ekonomik, për ndërtimin e objekteve us htarake në dy lokacione.

Për tenderin në fjalë fillimisht janë ndarë 550 mijë euro
Ndërtimi i objekteve us htarake e ndarë në dy pjese Pjesa 1 Ndërtimi i objektit për Bat.II. Kompania B dhe C, në kaz ermën e FSK-së në Istog – Faza Dytë Pjesa 2 Ndërtimi i rrjetit të ujsjellësit dhe kanlizimit në Kazermen e FSK-së në Prishtinë”, tuhet në titullin e kontratës, i dhënë nga autoriteti kontraktues.

Tutje bëhet me dije se afati për dorëzimin e tenderëve ështëyshe, ky nuk është tenderi i parë që ministri Muja kërkon të finalizohet.
Ditë më parë ai ka kërkuar që FSK të furnizohet me kamionë të ndryshëm us htarakë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *