Presidenti serb, Aleksandar Vuçiq, ka thënë se kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, është duke e shqetësuar atë.

I lus fuqitë mbrojtëse që të na ndihmojnë dhe ta frenojnë dhe vetëdijesojnë Albin Kurtin”, ka thënë Vuçiq.Sa i përket dialogut në Bruksel ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, ai ka thënë se nuk ka asgjë nga ai.

“Nuk ka asgjë nga dialogu në Bruksel, për aq kohë sa është Kurti në pozitë. Ai ka vendosur të mos zhvillojë asnjë dialog”, ka thënë Vuçiq, shkruan B92.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *