Një polic dhe dy qytetarë raportohet të jenë plagosur nga gjuajtjet me armë zjarri mes policisë dhe barrikaduesve.

Kështu ka mësuar Gazeta Nacionale nga burime pranë vendit të ngjarjes.Nacionale ka kontaktuar me Spitalin e Mitrovicës, por që deri më tani, aty nuk janë dërguar të plagosurit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *