Ish-koloneli i FSK-së Afrim Veseli është shprehur i gatshëm të rikthehet në FSK pas zhvillimeve të tensionuara në Veri të Mitrovicës.

Veseli ka thënë se është i gatshëm ta bëjë këtë në mënyrë vullnetare.Në mbrotje të atdheut të gjithë së bashku”, tha ai.Më poshtë njoftimi i plotë:

Vullnetarishtë Ju drejtohem drejtuesëve të shtetit tim, në veqanti SH.P.FSK.Bazuar në informacionet që jemi duke i dëgjuar nga mediat tona dhe prononcimet e institucioneve të Republikës, paraqitem vullnetarishtë për rikthim në detyrë në FSK-së, sipas vlerësimeve dhe nevojave të institucioneve tona.Atdheu Nderi dhe Detyra.Në mbrotje të atdheut të gjithë së bashku.Kolonel Afrim Veseli në pension.Prishtinë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *