Tensionet në veri të Mitrovicës kanë sjellë reagime të shumta, ndër to kanë ardhur reagime edhe nga pala serbe pas tensioneve në Veri të Mitrovicës.

Është Ministria e Mbrojtjes së Serbisë e cila akuzon se nga Kosova po rrjedhin dezinformatat se gjoja ushtria serbe ka hyrë në territorin e Kosovës.“Ushtria për momentin nuk ka kaluar vijën administrative dhe në asnjë mënyrë nuk ka hyrë në territorin e Kosovës”, thuhet në deklaratën e Ministrisë së Mbrojtjes dërguar mediave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *