Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj ka reaguar përsëri për aksionin e mbrëmshëm të njësive special në Veriun e Kosovës, 

Haradinaj shqetësimin e tij e shprehu përmes rrjetit social, Facebook, ku nënvizoi se, “Çdo veprim i lënë në gjysëm të rrugës, siç ishte ai i mbrëmshmi, është humbje për Kosovën“.Zbatimi i rendit dhe ligjit është i pa alternativë dhe duhet të bëhet në konsultim të ngushtë me aleatët e sigurisë. Afati prej 30 ditësh për zbatimin e reciprocitetit duhet të shfrytëzohet me shumë seriozitet.
Shteti i Kosovës nuk dobësohet vetëm nga bandat kriminale në veri, por edhe nga të paditurit e praktikantët në qeveri.Kushtetuta e vendit është më e fortë sesa kriminelët në veri, e të paditurit e praktikantët në qeveri.

Qeveri, nëse hala je qeveri, voto ligjet e forcoje Policinë, ligjn për paga dhe ligjet për sigurim shëndetësor e pensional. Nëse s’je qeveri, do të shihet me 31 gusht” – thuhej ndër tjera në reagimin e ish-kryeministrit të Kosovës, Ramush Haradinjat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *