Prishtina po përgatit për të marrë veriun e Kosovës dhe “kufirin” në një operacion e radhes. Në të njëjtën kohë, KFOR po heton gatishmërinë e Ushtrisë Serbe në Rashkë.

Po planifikojm që të marrin veriun e Kosovës me forcë në dhjetë ditët e ardhshme dhe më së voni deri më dt. 25. Kanë marrë ‘dritën e gjelbër’ nga SHBA dhe NATO të për të marrë kontrollin e veriut të Kosovës dhe se operacioni do të ndodh, në mënyrë që të mos krijohet shumë zhurmë në mediat botërore.

Ideja e tyre është të depërtojnë me shpejtësi në veri të Kosovës dhe të marrin pikat strategjike. Pas kësaj, siç shpresojnë, serbët nuk do të jenë më në gjendje të rifitojnë territorin. Plani është që të përfundojë çdo gjë tani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *