251 ushtarë të rinj i janë shtuar radhëve të Forcës së Sigurisë së Kosovës.

Në ceremoninë e betimit, ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, ka thënë se kjo rritje do të vazhdojë, pasi pas 9 javësh do të diplomojnë edhe mbi 300 rekrutë, ndërsa në muajin shtator do të shpallet konkursi i ri për 612 ushtarë aktivë dhe 367 rezervëShumë urime krenaria jonë e ju priftë e mbara në misionin tuaj të shenjtë. Detyra , Nderi dhe Atdheu mbi të gjitha”, tha ndër të tjera Mehaj.

Në postimin më poshtë, mund të shihni disa fotografi tejet emocionuese të postuara nga ministri në ditën e betimit të ushtarëve të rinj të FSK-së.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *