Forcat policore të Kosovës me mjete të blinduara janë vendosur në rrugën Mitrovicë- Leposaviq.

Njësitë speciale janë vendosur në vendin e njohur si “Dudi Kerrsh”.
Përndryshe, dje institucionet e Kosovës kanë marrë vendim për të  mbajtjen  resiprocitetin meSerbisë .Përballë kësaj situate, autoritetet e Serbisë kanë vendosur që qytetarët serbë të Kosovës të dalin ne protest dhe te bllokojn rrugen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *