Një qytetar në Skenderaj ka denoncuar një mashtrim me çmime nga INTEREX në pikën e saj në këtë qytet.

Përmes një mesazhi të derguar në redaksin e portalit rajoni.org, qytetar ka derguar faturën e tij ku shihet se ka blerë një produkt “Shkume rroje moisturizing” për të cilat pagoi më shtrenjtë se çmimi i reklamuar.

Produkti “Shkume rroje moisturizing” në raft kushtontë me çmimë 1.19 euro ndërsa në fatur atij i është faturuar me çmimin 1.59 euro.

Me herët jane raportuar për mashtrim me çmime qe po ndodh edhe në qendrat tjera tregtare të Skenderajt siç janë QTA, Viva Fresh Store dhe ETC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *