Komandanti ka theksuar se Kosova po forcon ushtrinë më armatim të sofistikuar nga amerika

Ne do ta forcojmë ushtrinë me armatimin me të sofistikuar, sepse po na ndihmojnë miqtë tanë. Nëse fqinjtë tanë marrin armatim të ndryshkur nga Rusia, kurse ne kemi dhe do ta kemi armatimin modern nga SHBA-të”.Ne si shtet po e forcojm qdo dit Ushtrin po blejm mjete qe i nevoiten ushtris qe te mos na mungoj asgje keto jan mjetet ma te reja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *