Eksperienca e artiljerëve amerikanë tejët e rëndësishme në procesin e zhvillimit të komponentës sonë të mbështetjes luftarake me zjarr

Ishte shumë e rëndësishme pjesëmarrja e oficerëve tanë tê artilerisë, përkrahë 3 mijë trupave amerikane dhe 19 forcave të vendeve partnere të saj, në Stërvitjen fushore “Dynamic Front 22” mbajtur në Grafenwohr të Republikës Federale të Gjermanisë. Oficerët tanë i janë atashuar Batalionit 1-77 të Artilerisë Fushore të Brigadës 41 të Ush… See more

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *